• 1

    Η ΑΡΤΑ 24 ΩΡΕΣ

    ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

    Βρείτε επαγγελματίες & επιχειρήσεις

ΕΕΔΕ: Πρόγραμμα για πωλητές στην Άρτα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας

business-man-and-womanΗ ΕΕΔΕ ιδρύθηκε το 1962 από επιφανείς επιχειρηματίες εκείνης της εποχής αλλά και διαχρονικούς και συγκαταλέγεται σήμερα στα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως, σε επίπεδο Μελών και Έργου.

Έχει εκπαιδεύσει κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων λειτουργίας της περισσότερα από 400.000 στελέχη. Προσφέρει προγράμματα και σεμινάρια που ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες της αγοράς και στηρίζει τις επιχειρήσεις εφοδιάζοντας το προσωπικό τους με τις απαραίτητες γνώσεις.

Με στόχο την προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε επαγγελματίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσαρμογή τους στο ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της Άρτας προσφέρει το Certificate in Advanced Sales & Marketing, πρόγραμμα που απευθύνεται σε επαγγελματίες πωλητές, επιθεωρητές πωλήσεων καθώς και σε όσους επιδιώκουν επιτυχή σταδιοδρομία και εξέλιξη στο συναρπαστικό κόσμο των πωλήσεων.

Το Πρόγραμμα διαρκεί μόλις 3 μήνες (συνολικά 96 ώρες) και η έναρξη του έχει οριστεί για την Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 στο Επιμελητήριο της Άρτας. Τα μαθήματα θα διδάσκονται στην Ελληνική γλώσσα και θα διεξάγονται κάθε δεύτερο Παρασκευοσάββατο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) από διακεκριμένα στελέχη της αγοράς που θα ταξιδεύουν από την Αθήνα στην Άρτα για τη διδασκαλία των μαθημάτων. 

Το Πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα στους υποψηφίους να αποκτήσουν ένα σύνολο βασικών, θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων που θα τους βοηθήσει στην αναβάθμιση – επαγγελματικοποίηση της απασχόλησης τους και να γίνουν κάτοχοι ενός υψηλού κύρους πιστοποιητικού που χορηγείται από το Institute of Sales & Marketing Management της Μεγάλης Βρετανίας. 

Για την κάλυψη των δαπανών, οι συμμετέχοντες μπορούν να αξιοποιήσουν το ΛΑΕΚ 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ, οι οποίες ανέρχονται στα 1.300€ (για μέλη της ΕΕΔΕ και του Επιμελητηρίου  Άρτας) και 1.500€ (για μη μέλη της ΕΕΔΕ).  

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα του Certificate in Advanced Sales & Marketing, μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΕΔΕ, κα. Πηνελόπη Χαϊκάλη, τηλ. 2610 318 573, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στο Επιμελητήριο Άρτας, κα. Αριστέα Αναγνωστοπούλου, τηλ. 26810 28728, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

| |

Ακολουθήστε μας για να λαμβάνετε ενημερώσεις


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Περισσότερες από 300 κατηγορίες επαγγελματιών

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Αγοράστε και πουλήστε πανεύκολα με δωρεάν μικρές αγγελίες

ESHOPS

Κατάλογος με τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα